Welkom op de vernieuwde pervelo.be! Schoonheidsfoutje gezien of een opmerking? Laat het ons weten.

Ons verhaal

Sinds 2023 zijn we trots op ons 20-jarig bestaan als toonaangevend bedrijf.

Pervélo, een verhaal van passie, kwaliteit en doorzettingsvermogen.

Onze oprichter, CEO (Cycliste Extra Ordinaire) en Bike Doctor, Rudy Rollenberg, is een ervaren ultra-rijder met meer dan 30 jaar ervaring in de fietsindustrie.

Zijn passie voor fietsen en zijn streven naar uitmuntendheid hebben Pervélo gemaakt tot wat het vandaag de dag is. Onze toewijding aan kwaliteit blijkt ook uit ons uniek aanbod.

Bij aankoop van een fiets t.w.v. minimum 2.000 euro bij Pervélo bieden we u het eerste jaar 3 gratis onderhoudsbeurten aan, geldig bij al onze vestigingen. 

We willen ervoor zorgen dat uw fiets altijd in topconditie blijft en dat u zorgeloos kunt genieten van uw rit. Daarom blijven we u vrijblijvende herinneringen sturen om de 6 maanden om uw fiets binnen te brengen voor een onderhoud. Voorkomen is beter dan genezen!

Screenshot 2023 10 09 at 11 36 19

Pervélo heeft zich steeds als een innovator in de fietswereld geplaatst. 20 jaar na onze stichting is dit nog steeds zo, we proberen steeds mee te zijn met de noden van de consument en hebben steeds onze ogen op de toekomst gericht.

Vandaag willen en moeten mensen steeds mobieler kunnen zijn. Pervélo wil u daarom helpen van de eerste tot de laatste kilometer. Daarom zijn we in zee gegaan met de automotive sector om ambitieuze garages te helpen om naast auto's ook fietsen te verkopen en zo nog beter in te spelen op de nieuwste trends in mobiliteit.

Via een shop-in-shop formule zullen klanten fietsen kunnen aankopen bij autohandelaars, gekeurd door onze Bike Doctor en in het bekende Pervélo design. Door zowel de wagen als de fiets op eenzelfde plaats aan te bieden geloven we dat de klant een veel beter zicht zal krijgen op zijn mogelijkheden inzake mobiliteit. We verwelkomen u met veel plezier in een van onze punten!

Pervélo is niet zomaar een winkel, en niet zomaar een fietsenzaak!

Het Pervélo team

We zijn een echt team met ervaren mecaniciens en verkopers die elke dag hun passie voor de fiets willen tonen aan de klanten.

We zijn een inclusief bedrijf dat ook graag collega's in leertraject opneemt om hen dan later een vast contract te kunnen aanbieden. We zijn regelmatig op zoek naar mensen om ons team te versterken, u kunt meer te weten komen op de jobpagina.

IMG 0736
IMG 3616

Of u nu online winkelt of onze fysieke winkel bezoekt, ons team staat altijd klaar om u te helpen.

We begrijpen dat elke fietser unieke behoeften heeft en streven ernaar om u de persoonlijke aandacht te geven die u verdient.

Onze deskundige medewerkers delen graag hun kennis en ervaring, zodat u de perfecte fiets kunt vinden die past bij uw stijl, behoeften en doelen.

Bekijk ons assortiment