Welkom op de vernieuwde pervelo.be! Schoonheidsfoutje gezien of een opmerking? Laat het ons weten.

Leasing partners

Bij leasing koopt de werkgever een fiets via een leasingmaatschappij waarbij de aankoopprijs verdeeld wordt over een aantal jaar met een afgesproken restwaarde.

Een bedrag (eventueel inclusief onderhoudscontract en verzekeringskosten) wordt dan maandelijks betaald door de werkgever die een heel beperkt deel van het brutoloon van de werknemer die de fiets gebruikt afhoudt.

Op het einde van de rit kan de werknemer de fiets zelfs overnemen aan de vastgelegde restwaarde. Zolang je maar minstens 20% van je woon-werkverkeer effectief met je bedrijfsfiets aflegt, wordt er geen enkel voordeel van alle aard weerhouden.

Een fiscale no-brainer dus.

Bovendien kan de werknemer zijn inlevering terugwinnen door voor zijn woon-werkverkeer per fiets een fiscaal vrijgestelde fietsvergoeding te ontvangen van € 0,25 / km. Als werkgever kan je een fiets leasing ook perfect inpassen binnen het cafetariaplan.

Image

Fietsplan

6a594f2ea245ff2004f2e3cce8f2b6d1

We nemen u graag bij de hand! Onze experts gaan samen met u op zoek naar het beste mobiliteitspakket voor u en uw werknemers. Een fietsplan is op maat van uw bedrijf en gaat mee in uw DNA.

Hiervoor werken we samen met Traject VZW, de Gentse specialist in bedrijfsmobiliteit. We komen ook graag onze diensten bij u voorstellen. Hier kunt u ons steeds voor contacteren.

Krijg advies op maat
IMG 6116