Welkom op de vernieuwde pervelo.be! Schoonheidsfoutje gezien of een opmerking? Laat het ons weten.

Pervélo for business

Verbeter de mobiliteit van uw bedrijf met onze speciale bedrijfsfietsoplossingen. We werken samen met vzw traject voor alles wat strategisch advies betreft met betrekking tot uw zaak. Ontdek hoe onze hoogwaardige fietsen en diensten kunnen bijdragen aan duurzaam woon-werkverkeer en een gezonde werkomgeving.

IMG 5155

Onderhoud ter plaatse: Veiligheid voorop

Ons team van ervaren monteurs staat klaar om periodiek onderhoud ter plaatse uit te voeren, zodat uw fietsvloot altijd in topconditie is.

Of het nu gaat om het afstellen van remmen en versnellingen, het smeren en nakijken van kettingen en tandwielen, of het controleren van bandenspanning en slijtage, we zorgen ervoor dat alle essentiële aspecten van de fietsen van uw werknemers worden gecontroleerd en onderhouden.

Met ons onderhoudsservicepakket kunt u erop vertrouwen dat uw werknemers veilig en betrouwbaar kunnen fietsen. We maken het pakket op maat van uw bedrijf aan. Interesse? Contacteer ons gerust!

Wapen uw team met kennis

We begrijpen dat fietsen in het dagelijkse woon-werkverkeer unieke uitdagingen met zich meebrengt, en we willen uw team voorzien van de nodige kennis en tools om deze uitdagingen aan te gaan.

Via workshops, trainingssessies en informatieve materialen delen we tips, richtlijnen en beste praktijken voor veilig en efficiënt fietsen. We behandelen onderwerpen zoals verkeersveiligheid, fietsrouteplanning, fietsaccessoires en meer.

Door uw werknemers te wapenen met de juiste informatie, streven we ernaar om een veilige en fietsvriendelijke werkomgeving te creëren.

De sessies worden op maat van uw bedrijf gemaakt. 

workshop

Leasing formules

Pervélo werkt samen met verschillende leasing partners om u als werknemer of werkgever zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast hebben we ook ons eigen leasing programma gemaakt waar u als werknemer of werkgever bij terecht kunt. 

Met Pervélo Lease bieden we nu ook ons eigen leasing programma aan. We kunnen meteen een calculatie maken in de winkel en ontzorgen u volledig! Met Pervélo Private Lease zijn we er ook in geslaagd om de voordelen van leasing niet enkel aan te bieden voor werknemers en werkgevers, maar voor elke particulier! 

Leasing partners

Pervélo Finance

In samenwerking met Alfa Credit kunnen we u ook informeren over een lening voor uw nieuwe fiets. Het voordeel? De fiets is meteen van u! Contacteer ons gerust voor informatie en een simulatie.

Referenties

Ciac The Reference In The Pocket Buyer Corp Science
Radio 2 Sogent Shell Open Minds
Showpad Mobistar XIO Boss Paints
Total Amcor Arvesta H2O
IMG 6330

Fietsplan

6a594f2ea245ff2004f2e3cce8f2b6d1

We nemen u graag bij de hand! Onze experts gaan samen met u op zoek naar het beste mobiliteitspakket voor u en uw werknemers. Een fietsplan is op maat van uw bedrijf en gaat mee in uw DNA.

Hiervoor werken we samen met Traject VZW, de Gentse specialist in bedrijfsmobiliteit

Krijg advies op maat