Pervélo (Flagship Store) is er even tussenuit van 21 juli tot en met 5 augustus. Mails en telefoons beantwoorden we met plezier op 6 augustus. Fijne zomer! 

Image
Image

Vanaf € 3.699,00

Veloe longtail e-bike

Veloe werkt met 1 frame waar verschillende elementen op geplaatst kunnen worden. De fiets is multifunctioneel en kan als gezinsfiets en als boodschappendrager worden ingezet. Zijn mogelijkheden grenzen aan uw fantasie! De kleuren zijn zelfs ongelimiteerd- eender welk RAL kleur kan gebruikt worden om uw frame uniek voor u en uw gezin te maken! Veloe stelt wel een aantal kleuren voor afhankelijk van welke motor u kiest.

De Veloe komt met een Bosch of een Shimano motor. Er zijn verschillende accessoires om achteraan maximum 2 kinderen te laten zitten, met of zonder (longtail) zijtassen. We hebben steeds verschillende fiets op stock en raden u dan ook aan om met ons contact op te nemen. Is de fiets die u zoekt niet meteen beschikbaar? Geen probleem- wij kunnen de fiets van uw dromen zo bestellen! U kunt alle accessoires hier steeds terugvinden.